PUASA ibu mengandung

x semua ibu2 yg tgh pregnant dpt puasa penuh. Tahniah yg dpt btahan tu ?. sy 5 hari dh ponteng.. baby mcm mengeras! ibu2 yg lain cam mane?

25 Các câu trả lời

me too dah 5 hari xpuasa sbb bby mengeras and x aktif mcm selalu . its okay mummy asalkan bby shat

Sy 11 minggu ..Alhamdulillah bleh lg berpuasa..tp esok da kena p klinik minum air gula..

5y trước

Tq2..😊semoga Allah permudahkan hari ini..

sy xboleh berpuasa langsung buat mse ni, mabuk teruk. mkn jer muntah. alahan teruk.

sy dpt pyasa 2hari je.. mmg xthn smp pukul 4 je.. pstu gigil.. sy ade gdm 34weeks

5y trước

xyah puasa dulu 😊😊😊 nanti baby meragam..

Memang tak puasa langsung ramadhan tahun ni. Heartburn teruk kalau tak makan. 😢

Saya 7 hari dah ponteng.. bila tghr... Terus baby start xaktif..

Byk gak ponteng....pagi sampai ptg muntah sampai lembik kaki

dah 2 hari tinggal puasa. harap dapat bertahan untuk baki hari2 seterusnya 💪

5y trước

cayokk cayokk ✌✌

Sy baru 3 hari puasa. Hari ni elok lps sahur terus muntah.. Xjd puasa.

5y trước

Tu la. Tp alhamdulillah skrng dah jarang muntah. Cuma bila muntah tu la byk sngt

Sy 7hari sb prut pedih sgt2.. Tp selang2 pksa puasa wlupn skit