nak tanya

Tak pe ke kalau ibu mengandung makan ubat batuk??? Saya batuk terukkk ... malam ja selesema and batuk ..smpai sakit perut rasa .huhu

20 Các câu trả lời

Sy gigit2 bunga cengkeh hr ni so far ok..dah kurg batuk sy 37w..ni petua org lame

Refer doc. Sy hr tu batuk selesma demam jumpa doc n dpt ubat. 5 hari sembuh

Disyorkan ubat homeopathy, it's the best type of treatment for preggy mom

Better tnye doc dlu sis..mcm sya dlu..doc xbg...sb takot effect bb..

Boleh mkn ubat batuk yg doc bg shj..

5y trước

Terima kasih

Better consume madu 👍👍

If prescribed by doctor..

Tanya doktor sis

Refer doktor sis..

Refer doktr sis