Batuk time pregnant

Nak tanya kat sni ibu mngandung kalau batukkk korang makan ubat apa yg diboleh kan doktor. sya dah tak tahan batuk tak sembuh smpai sakit dada asyik batuk🙂

6 Các câu trả lời

jmpa doktr sis saya aritu lg la kne covid time pregnant btuk smpai sakit2 dada rsa nk trkoyak bg ubat trus okay dah

buat air lemon + madu sis. minum suam2. keep on minum.. kalau dah berpanjangan better g jumpa doctor..

Sama sy pun tgh batuk sampai sakit perut pegi klinik dr tk bgi pun ubat batuk

Nanti dia hilang dengan sendiri kena banyakkan minum air kosong

phosptl sis..sya prgnnt 3bulan batuk2 slsma..doc bgi ubt ,

air lemon suam , dgn air kembang semangkuk ,