Mommies risau😌

Tak pe baby berak sehari dalam 4 kali, sebelum ni takde pula cam tuh , kebelakangan ni kerap sangat berak ..risau pula hati nak kata susu tak ngam takde pula

3 Các câu trả lời

Terpulang juga. Saya fully breastfeed. Anak sehari berak dalam 6 kali sampai umur 6 bulan macamtu. Dia takde tanda sakit perut pun atau takde texture/color najis yang dirisaukan. So mommy kene tau anak okay ke tak. Kalau risau bawa je jumpe doctor minta pendapat ye

Monitor jns tahi dia sis.. for me should be xde mslh if kerap berak cuma kena tahu jenis tahi n warna dia..

susu formula ka?