Baby 5 bulan kurang minum susu siang hari , normal ke?

Tak nak minum susu, menangis bila diberi susu waktu siang, waktu malam lapar minum banyak susu, boleh bagi tip utk tarik selera anak mahu minum susu semula. Susu badan tolak susu formula tolak jgak. Emm

3 Các câu trả lời

1mo trước

baby 5 Bulan boleh Makan bubur ke? Anak saya 5 Bulan 24 Hari.. boleh start bagi bubur ye...?

same dengan anak saya, sebb siang more to nk main, susu pon minum main2, tapi mlm 2jam mintk susu, as long bmi normal its okay😊

1mo trước

Anak saya tak main minum susu, tapi dia menangis sungguh2. Tolak susu . Sampai saya kena bedung + menangis baru mahu minum susu 😢😞 waktu siang hari

OK je ni

1mo trước

Ya ada juga macam tu. Offer susu dgn kasih sayang. Mungkin tengah growth spurt / nursing strike