Appointment kk

tak memasal ye kena gi checkup 2 minggu sekali sbb berat badan turun 2kg. nak kena naikkan 3kg dlm masa 2 minggu. 🥲🥲 nak makan apa lagi tkthu lah. dahlah tekak ni memilih makanan 😭😭😭

2 Các câu trả lời

sy dulu pun berat drop 3kg (18w) lepastu statikje mingguni baru naik balik 2kg (25w) mknje apa yang lalu dkt klinik sy nurse doc takbising sebab fasa alahan . cuma penat sikit 2hari sekali dalam seminggu kena ulang klinik buat sbp.🥰

brp week skrng mommy dulu sye trimester yg turun skrng trimester 2 naik 4kg sebulan

2mo trước

mase 16week berat sye pun xnaik" bile dh masuk 20week dh naik sendiri mommy ade minum air gula x?