Ubat tmbah darah

Tak masuk yg bau. Ada lagi ke?

6 Các câu trả lời

Iron dr kk mmg mula2 mual rasa..awl prgnnt mkn sempat gk muntah time gosok gg tu..tp sy try ubah position myb masa gosok gg tu sy tunduk then sy try tegakkn badan..lama2 ilang sendiri..smpi skg 31w masih amalkan iron dr kk..sehari 2bji amik sb bln lps hb drop..

Maltofer... Flavour choc tapi dia pahit2 skit la.. Blh chew je... Saya mkn dua2 jenis iberet folic dgn maltofer

5y trước

x pasti pulak saya... Sb saya doc yg suggest sb Hb x konsisten...Naik turun... Sis try dulu maltofer klau Hb sis naik elok maksudnya maltofer je pun dah ok...

Iberet lg senang nak telan drp zincofer pada pendapat sy. Lps tu minum ngan jus oren, sugestion doc.

Betul..Iberet folic acid xde bau..senang nk telan berbanding iron tablet KKIA.

Iberet, maltofer, zincofer, sangobion. Pilih pilihhh

5y trước

Bnyaknya. Haha. Thanks sis.

Iberet folic acid😁