Moh Kita Jalan-jalan Makan Angin

Tak luar negara, dalam negeri kita pun boleh, asalkan dapat luangkan masa bersama tersayang, ye tak? Jom kongsi gambar kenangan bercuti anda bersama anak-anak. Mesti best kan! ?

Moh Kita Jalan-jalan Makan Angin
25 Các câu trả lời

suami saya tak ada masa nak bercuti dgn family nye.. keje jer, sabtu ahad pon kerja jugak. dah tak ada masa dgn ank isteri. ... sedihh nye hati saya.. lama say pendam..

5y trước

Nur Farhana Terima kasih.. ❤️

baru makan angin balik kampung atok je ..kat kuala lipis. tunggu besar sikit mama bawak jalan . bergambar dengan wan dulu. hihi

Travel ke china bersama si kecil.. Sbb nuha behave tahun depan Kita travel lagi. Umi sayang nuha🥰❤️

blm ke mana2 lagi musim hujan dan banjir kat johor.. bawa anak ke seven castle aje😊😊

With kids at Cameron highland 😍 Enjoyable vacation with my cutie pie's.👦👧

Baru 2 bulan dah bawak si cilik ni Jln2 g Langkawi...

5y trước

Heeeee.. Nsib x meragam

in shaa Allah February nanti, tunggu baby besar sikit 😍

ye! Cameron Highland with my strawberry girl! 🍓💕

Balik cuti rumah nenek jeee 😃😃😃

Tunggu anak besaq sikit baru nak bawak jalan2 hehe