Perut kecik

Tak lama lg sy dah 28 weeks.. ramai tegur perut sy kecik 🥺🥺🥺🥺

18 Các câu trả lời

Chill sudah. Awk hidup utk puaskan hati semua org ke.. xkan. Sy perut kcik jugak 27 mngu, lg best bole sorok sbb xsuke nk menayang bump. Aurat pun. Awk 34 mngu ni perut kedepan nnt lg xlarat time tu da pk lain plak. Rilek jela. Janji anak dlm perut sihat xde mslh sudah lah. Mulut org bkn bole tutup. . 😬

sma kita sis , sya dah nak msuk 27 week tpi prut kcil . ada yg kata kecil ada yg kata besar pndngan org x sma . as long doc kta bby sihat n ikut prkmbngan bulanan nya alhamdulillah sis xda yg prlu di risau kn . perut mcm kita ni jnis yg rahim luas ke dlm too lah bby bump x sbrapa nak mnonjol 🥰

saye pregnant ank ke3bpun perut kecik je dh 29w 😂 xpelahnti branak nk dkt raya blh pkai baju lawo2 sbb senang kuruskn balik bdn saye ritu 28w perut kecikkk je tapi tinggi rahim kemain beso 30cm https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

xperlu pk apa org kata. serius ckp bila perut besar nnt awak xlrt nk bwk. percaya la bila perut awak besar nnt geng2 mkcik bawang tu ckp mcm lain pula. yg penting setiap kali checkup baby awak aktif dn sihat.

x pe la orng kata perut kecil,jnji bby di dlam sihat,abaikan mulut orng tu,jngan kasi stress diri sndiri dngan kata² x berguna bgituuu,if doc say u bby sihat,xda apa yg perlu dbimbangkannn ☺️

Takpe awak, saya pun sama macam tu. Tp yang penting baby & mummy sihat. Actually perut kecil ni sbb bentuk rahim kita jenis kedalam. Tp perut kecik ni kurg stretchmark org kata 🤭 so, no worries

Bby sht ckop sft sume ok ktuban ok bby ok jntung ap sume ok.. Cukop lh.. Lntk kn mulot2 bodoh tu.. Sory tu say lh dgn pmpn2 y cm bgus duk ckp tu ini sume xkena.. Tampo mulot br tau.. Hahaha

its ok mummeh, kita fikir benda yang penting je. perkembangan baby okay, takde masalah, then nothing to worry. lagipun, babybump tu aurat. biar je diorang tegur, jangan difikirkan sangat.

lek je...sy 26w,ad kata perot sy kecik,ad kata perot sy dh nk mltop...xphm manusia zmn now...yg pnting bby sihat ...bby sy ligat,aktif je...alhmdulillah,xsshkn mama nye rempit g kj...

Bgs la..aurat pun terjaga.. baju blh pkai apa ada je, dh jimat. Janji mummy & baby sihat walafiat ok.. pedulikan je apa org nk ckp..bdn kita dan tahap kemampuan badan kita x sama