Perut kecik

Tak lama lg sy dah 28 weeks.. ramai tegur perut sy kecik 🥺🥺🥺🥺

18 Các câu trả lời

hahahah sama.Saya baru masuk 27w.Perot tak besar.still boleh pakai uniform kerja saiz M🤣dia besar ikut pipi.pipi yg terlebih lemak.hahhaha.Yg penting baby sihat dgn selamat.

x perlu layan la.. saya pun mcm sis jg skg, perut kecil ja, kalau ada org tegur kecil saya buat x tahu yg penting dr cakap ok size baby ikut umur jg.. Don't worry be happy 😊

Lg best sis perut xnampk ni. Sy 29 mcm 9bln smpaikn jiran tnya due date ble. Cakap lamaa lg, dia ckp tp perut dah bsar. Huhuh. Tapee jnji momy and bby sihat tu pon syukur.

sma lah sy....kdg² rasa down sgt² bila siap bnding²kn perut dgn org lain....rasa nk tumbok² jaa dkt org yg ckp tu...dktr xkata apa dia plk lbh² dok ckp bkn²...

there is nothing need to worry mummy. As long as setiap kali checkup, baby sihat mommy sihat. Ignore makcik bwg. Bukan diorang yg bwak perut tu. Klau kecik senang.

tak payah risau sis, saya pun perut kecik juga klu mengandung, tpi keluar² baby 3 kg lebih juga😅skg hamil yg ke 3 xtau pulak, tpi perut kecil juga .

Samalah sis sya 31week 1day tpi perut kecil jak😊 tp sya ckp jk mgkin sbb saya hari2 aktif kali hari2 jln kaki p tmpat krja

Saya da 30w.. Gi kk pun ada makcik tegur perut kecik hahaha. Sabar je laa.. Kecik2pun nak hurung sana sini sakit jugak..