Saya mencari breastpump prelove. Ada sesiapa nak letgo?

Tak kisah any brand

5 Các câu trả lời

Salam hi sis saya ada. Baru pakai sekali, sbb susu tak byk, so jadi giveup nk guna😂. Warranty pun belum sempat register lagi(reg online), valid sampai setahun. Saya beli bulan April haritu. Sy boleh bg harga RM45 inc postage. Kalau nak tengok/berminat boleh ws saya ya 0189666319 . TQ

ws sy 0182236122 , breastpump bearmom , no wire , seketul mcm tu je , sng bwk travel n sesuai utk mummy bekerja , suction tx sakit , reason nx jual sbb air susu drop , pakai ms dlm pantang hr tu je 3 4 kali

Hi Puan🥰 Dah jumpa ke misi pencarian breastpump? Mungkin jika ada mommies yang lain ada boleh kongsikan di sini🤗

Hi. Boleh pm sy 0139983359 🤗

Are you still looking for preloved?