Assalamualaikum. Just nak share yang Rezeki tak pernah salah alamat. ☺️❤️

Tak kesah la rezeki apa termasuklah rezeki untuk dikurniakan anak. Alhamdulillah saya tunggu 5 tahun, dari saya remaja memang ada masalah period tak stabil , setahun maybe 3-4 kali je datang. After kahwin bila check rupanya PCOS. Saya usaha macam2 sampailah last year bulan 11 saya pergi satu klinik ni dekat shah alam untuk checkup then doc bagi saya ubat hormon then suruh saya buat papsmear. Alhamdulillah sangat bulan 2 haritu saya dapat tahu saya dah pregnant 2 bulan dan sekarang masuk 5 bulan. Saya just nak bagi tau dekat korang yang masih menunggu, ALLAH tu ada, jangan pernah behenti doa, usaha dan tawakal. Hanya Allah yang tahu bila waktu terbaik untuk kita. Saya doakan semoga kalian yang masih menunggu akan dikurniakan rezeki anak nanti amin2. Doakan saya selamat hingga delivery 💕

1 Trả lời

tahniahh sis. saya pon pcos jugaa. 3 tahun menunggu baby. saya tahu pcos masa check kt klinik masa 1 year marriage. so dr hanya bekalkan supplement omega 3. disebabkan saya pjj 2 tahun, jadi xdelahh nak ttc sangat walaupun agak stress orang keliling asyik push soal pasal baby. tahun lepas saya baru berpindah duduk dengan suami. time tu saya betul2 ttc. alhamdulillah skang dah 36 week. to wanita yg pcos, try to lose weight walaupun sikit. lose weight pon mmg membantu pesakit pcos untuk get pregnant. even doktor pon mmg suggest untuk lose weight.