upt

tak faham la korang ni beli upt pandai nak guna upt pandai keluar double line tak reti cek positif ke tak siap amek gambar tanya kat sana sini 'maaf tanya positif ke sis??' korang kenapa? kan kat kotak atau plastik upt tu dia bagitau pregnant ke tak,positif ke tak.. pandai pulak tanya positif ke? takde pulak tanya, ni garisan apa maksud dia? ?

25 Các câu trả lời

Tau x pe...alasan nye first time pregnant x tau pape... Habis tu yg kite semua ni first time pregnant pandai je baca ke google ke.... Org2 zaman dulu tu lg pulak...x de pun apps2 nk tnye org... Please la luas kn pemikiran tu... Pape pun Google dulu... Tnye mak ke family ke... Klau still ragu2 bleh tnye dlm ni... Tapi klau cm kes emergency bleeding semua tu terus2 g hosp cepat...bile ckp sikit kang ade lah ckp kite nk kecam la ape lah.. Pas tu nnti ade la yg backup yg ckp klau x nk rse annoying ignore je.. X yah reply... Klau dh berulang2 kali soalan gitu je keluar acanoo..

💁‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Tau tak pe... Kang cakap tak g sekolah marah pulak kan... Kite tak Upt Upt lahhh.. Asal rasa lain macam jek perangai tu.. Period pun tak de.. Bau bawang tak boleh.. Bau nasi tak boleh...Bau ketiak tak boleh.. Bau kentut sndiri pum muntah.. 🤣🤣🤣Confirm lain rasa lah badan ni... G klinik terus Scan terus, tau² 9week dahhhh.. 😁esoknya wat terus buku pink.. Alhamdulillah.. Sekarang 30week3day..

Hehe. Saya pun tak suka org post benda tu. Penat je kt kotak tu ada label.. Kalo garisan samar2 tp double line jgk la mksudny +ve. Nnt brapa hari lg check la lagi sampai terang. Nak lg tepat tros g klinik buat pemeriksaan. Lgpun kita dlm ni bkn ahli nujum nk tau awk tu sah pregnant ke tak. Doc je boleh sahkan benda tu.. 😊 siapa post lg benda ni, kta report je la. Unappropriate post 😂😂tp xbaik pulak..hmm..

Kan? Kadang rase annoying gila. Agak2 lah nak tanye soalAn pun kan. Pastu kalau kita komen, ade je yg bekap dia tu, last2 ade yg cakap "biarlah dia sis, dia baru pertame kali kan" agak2 lah wei. Banyak kali dah jumpe posting gini. Cuba lah tanye soalan yg logik sikit. Tengok lah ye, awak post camni pun, jap lagi ade je yg tukang kecam komen, lagi sakit hati.

Pastu hantar gambar darah "ni darah apa? Sya baru terjatuh tadi pastu keluar darah ni bahaya tak?" LOL kata bo*** nanti kang marah. Bila org kecam post dia melenting "jgn lah kecam saya ni 1st time tak rau apa2" halaaahhh main dgn suami pandai pulak takde pun tanye kat sana kaaaaaannnnn

4y trước

haha..yg ni sy sempat baca...bila org komen suh pegi spital, die marah..😂

saya dah 5thn lbh menanti zuriat,asal upt je keluar 1 line..kecewa sgt...tp skrng sy dah prgnt 31w5d....ms xtau prgnt..xpnh chek upt....g kk konon nk chek masalah lain..misi mati2 ckp sy prgnt..sbb sybl xtau tanda prgnt mcm mn...sy xda muntah²...chek jek dah 3bulan kandungan...xda merasa upt nk tgk 2line 😂

Biaq p dieorg la..dieorg suke tnye sbb ade yg suke jwb soalan depa tu, cube klau smua buat xtau soalan yg repeat mcm tu msti depa xmau tnya dah..

xpyh la beli upt hsg tu pandai pakai tgk keputusan nye xreti .. beli clear blue tu ha.. terang2 naik pregnant or not pregnant...

Nasib ada yg memahami 😂😂😂 jenuhhhh scroll tanye soklan pasal UPT ajeee , boring lorrrr

Kan..🤣🤣🤣🤣.meluat pula nak baca post..sya klu npk post mcm tu..terus bg hide...