upt

tak faham la korang ni beli upt pandai nak guna upt pandai keluar double line tak reti cek positif ke tak siap amek gambar tanya kat sana sini 'maaf tanya positif ke sis??' korang kenapa? kan kat kotak atau plastik upt tu dia bagitau pregnant ke tak,positif ke tak.. pandai pulak tanya positif ke? takde pulak tanya, ni garisan apa maksud dia? ?

25 Các câu trả lời

Masa beli upt tu dia pandai lpas dah buat guna upt tu tiba2 dia jd bodoh... 😂

Then caption.. Saye confused.. Tapi lebih kurang mcm attention seeker jeh tgk. 🤐

Its easier to ask than pakai otak google dlu.. gtulah konsepnye

Sebenar nya dia nk gtaw kat org je yg dia pregnant😂

haha jgnlah mrh² t cpt tua..diorg nk tmbh point ja oot🤣

Biar la mereka kalau rasa serabut jgn jawab

haahaha btul2.nk mnunjuk mcm dia sorg mngndung

Tulahh tiberrrrrrr lps guna jd bodoh.

Mungkin dia keliru sbb line x terang mn

4y trước

Bkn semua org ade hcg level yg tinggi. Nk2check2 terus dpat 2 line terang.. hrap maklum laa.. kalau check upt baru delay 3-4hri.

kannnn 🤣🤣🤣