Demam badan panas

Tak berbahaya buat baby ke demam panas. Nak kata teruk sangat sampai keluar air mata tu tak lah. Dah pakai cool fever n minum air 100% ada tak mommy yang lain pernah demam semasa mengandung ?

1 Trả lời

Saya pernah fever semasa mgdung.. Kena perbanyakn rest scukupnya... Mnum air kosong kerap

5y trước

Kalau minum air asam jawa boleh tak ? Saya berapa hari dah demam. Vitamin 5 hari dah tak makan sbb saya ada mkn ubat lain takut bercampur pulak. Takut ada effect kt baby. 😭