Jom share!

Tahun ni annivesary yg ke- 2 tahun. Alhamdulillah, bakal menimang cahaya mata yang pertama bulan April ni. In shaa Allah semoga dipermudahkan segala urusan bersalin ku dan mommy mommy yang lain❤️

Jom share!
278 Các câu trả lời

Baru nak masuk annivesary yg pertama, alhamdulilah bakal menimbang cahaya mata yg pertama bulan nov ni.. in shaa Allah, semoga dipermudahkan segalanya.. amin ya mujib

Alhamdulillah tahun ni annivesary yg ke-2tahun. Alhamdulillah juga dikurniakan zuriat buat yang pertama kalinya. Doakan sy dn baby diberi kesihatan yg baik. Aameen.

Anniversary yg ke 4 tahun.. Tgh mnunggu hari utk lahirkan anak pertama.. Mohon doa dr kalian agar dpermudahkan urusan sy utk mlahirkan permata hati yg dnanti2 💕

yg ke pertama baru , n ank yg first pn ank syurga sbb kguguran ..now Alhamdulillah Allah ganti kan dgn yg baru sblm aniversary kami 😊 syukur ssngd 🤲

Tahun ni bulan 8 dua tahun dh. Ank baru nk msok sorg😊 harap dipermudahkan sehingga bersalin dan moge bby sihat dan cukup sifatNya. Aamiin ya mujibb

tak sampai anniversary lagi.... tapi due date dua bulan lepas anniversary.... 🥰🥰🥰.... semoga yang lain juga dipermudahkan....

Tahun yg ke-3...alhamdulillah walaupun bnyk dugaan yg di tempuh..Allah kurniakan rezeki zuriat pd tahun yg ke-3 perkhawinan kami...😊😊😊

Anniversary 2-Years InshaAllah bakal menimang cahaya mata pertama pada bulan oktober2k2k _DoakanSyYeMommyx2🙂 _AlhamdulilahSyukurSelalu💕

Alhamdulillah, tahun nie anniversary yg ke-2. Alhamdulillah jugak bakal timang cahaya mata pertama bulan Oktober. Doakan sy sekeluarga yee

Tahun nie anivesary yg ke 11tahun,ibu kepada 2puteri cahaya mata 🥰 insyaallah bakal melahirkan baby yg ke 3 pada bulan September 2020