gender tahun 2020

Tahun 2020,agak ramai baby Boy atau baby Girl..rasa2 macam ramai bby Boy..kan??

19 Các câu trả lời

baby boy.june 2020.masa lapor kelahiran baby kt KK nurse cakap buku biru dah habis.nnt ada stok baru sampai baru bagi.sampai la vaccine 5 bulan nurse tkda bagi buku juga.dari newborn sampai 5 bulan bawa kertas A4 je pg review.last2 mumy buat buku sendiri utk baby

Mser sy brsalin haritu pn smua boy.. Tp x pasti la.. Kne tggu carta tahunan kelahiran bayi😁 #TAPSupermoms

Ramai boy.. Tp sy dgn bff 3 org, tiga2 bersalin gurl.. Pregnant skali, bersalin pon sama2 tahun ni.

Sy baby boy . Kwn sy pun baby boy . Masa bersalin pun majoriti baby boy kt dlm wad

Family saya bnyk baby girl..including me.. #2monthsbabyathome #csection

bulan januari masa sy bersalin tu kiri kanan kat hosp baby boy 😆😆

Tak sure. Kawan2 office saya yg pregnant balance boys and girls

sy bby girl..hihi #TAPSupermoms

klu dlm lingkungan saya bnyk boy

Im bby boy 12/11/2020