apakah agaknye gender anak sy ye??

Mommys agak baby boy or girl ye???

apakah agaknye gender anak sy ye??
80 Các câu trả lời

Selain scan ni, ada scan lagi tak sis? Sebab kalau scan yg ni nampak mcm boy. Tapi kalau 3 doktor kata girl, possibility of girl tu 90%. Macam saya, masa pregnant doktor cakap macam boy. Orang sekeliling semua kata girl. Tengok2 boy, mcm kata doktor

hahahah semua kate boy..t.q ye mommys..sy btul2 konpius..scan doc..kate girl..3 doc yg brlainan klinik kate girl..tp perut sy lonjong ke depan tau mcm llki..kate org tua semua kate boy..xde yg ckp girl..😅 doc je ckp girl..

4y trước

Macam sa pula masa preggy. Semua kata perempuan. 90% kata perempuan. Hanya doktor yg kata lelaki.. dan keluar memang lelaki haha

Seronoknya... Moga Saya pun Ada rezeki boboi YG last ni... Blm dpt Tau lg gender baby.. 28weeks 6days. Smpi dah MLS nk intai2 n suspen.. tggu lahir jek 😝

hai semua sy dah selamat melahirkan bby GIRL sy...t.q mummy2 😘😘

4y trước

baby girl ye.. tahniah

pandai mamy² tgk saya pun tak reti haha. tak sabarnya nak scan jantina baby 🙈

lelaki rsnye..tahniah puan..mg dpmudahkn segalanya..aamiin #TAPSupermoms

sy harap girl.... tp kalo boy pon xpelah.... syg tetap syg...hihihi

jawapannya boy ke girl?? macam girl je . tapi ramai jawab boy 😅

baby boy. scan gambar ni sama mcm baby boy saya 😍😍😍

xthu lha hihi mklum ler slalu scan kt klinik biasa jew..