Oh no! Bahaya rupanya buat macam ni!

⚠️Tahu tak ada bahayanya jika kita sebagai parents terlampau bergantung menggunakan buai bayi ni? Maacam-macam risiko bahaya boleh terjadi kepada bayi yang dalam buaian, antaranya... *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Oh no! Bahaya rupanya buat macam ni!
3 Các câu trả lời

baby kecil x perlu letak dlm buai...,teramat bahaya...pengalaman sye...bayi sye tersedak susu terniat nk mlihat..dlm buai tgok dh biru..bibir nyer...,x bergerak ,nasib klinik dekat...kini..dh besar dh 3tahun,skrg bhati anak yg 3 xde buai dh...😑

👍🏿👍🏿

agree