Tanda Bayi Dahagakan Kasih Sayang Semua Parents Perlu Tahu!

😵Peningnya melayan kerenah anak yang tak habis ya parents? Sampai kadang buntu dah apa sebenarnya si kecil inginkan 👶 Tapi sebenarnya kadang parents tak tahu yang si kecil cuma inginkan kasih sayang sahaja tau😍 Macam mana nak tau bayi perlukan kasih sayang lagi eh sedangkan dah bagi rasanya 🤔 Jom baca ni! *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Tanda Bayi Dahagakan Kasih Sayang Semua Parents Perlu Tahu!
11 Các câu trả lời

my baby type high need baby. Allah...Tuhan sahaja tau pinggang ni sakit macam mana. senyap hanya ketika menyusu direct feeding, kalau lepas, dan biarkan dia main sendiri dia akan nangis. erti kata lain, baby tak boleh baring dan diletakkan di bawah. sekarang cuti pantang boleh lah layan, nanti naik kerja, hantar baby ke babysitter bimbang babysitter tak boleh handle baby. nak tidurkan baby pun susah unless tertidur semasa direct feeding.

3y trước

saya mandikan ank sye dgn air kolah masjid. amek sikit bwk balik rumah. campur dgn air mandian. alhamdulillah berkurang ragam dia. selalu mengamuk time nak tido. asyik nak mengempeng aje 🤣🤣

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Thanks for sharing ❤️

Tqsm for sharing!

🥰🥰😍

tq info🥰

Terima kasih info

3y trước

xde artikel. info dlm gambar satu lagi. klik pd gambar & skrol ke kiri

😍😍

💕💕

tq info