Bantu saya

Tadi tersalah topic. So sekarang tukar topic pulak. Hehe. Ada cara tak macam mana nak ketatkan balik miss v lepas bersalin? Saya dah bersalin 5 bulan. Bila bersama jadi kurang seronok sebab keadaan miss v yang longgar daripada sebelum ni. Tolong saya?

2 Các câu trả lời

Kegel exercise. Try search kat google sis. Banyak kelebihan utk perempuan macam kita yg dah ade anak ni 😉😋

5y trước

Terima kasih awak😊

awak cuba senaman kemut, amalkan jamu yg sesuai dgn badan. insyaallah boleh.

5y trước

Ohh..okayy..tq😊