hi...smua mommy2

tadi sy prgi klinik nk kepastian doc scan dia ckp perut kmbung dan bngkak bby xnmpk lagi sbab 6week...cek air kncing mmg pregnancy hrp2 la ye bby kli ni selamat dan sehat aminnnn

2 Các câu trả lời

tahniah..jgn buat kje brt2 tau.sy dulu scan 6walhmdulillah dh nmpk kntung n bby heartbeat pun dgr cuma x kuat sngt sbb kecik sngt lg katanya..2minggu nnt dtg scan semula katanya.inshaa allah sis doa bnyk2

Congrts.... Ada org awal npk kantung...ada yg lambat

5y trước

tq dear..yke tpi prut mmg bsar mcm 5bln mngkn sbab msa lhir kn bby prtama xbrpntang dan dua kli ke guguran xda brpntang kli ni sy risau dan tkut