Pengalaman induced

Hi. Tadi sy ada appointment di Hospital Tunku Azizah, HKL sbb scan di KK doc kesan baby kecil, so kne refer pakar kat HKL. Kandungan sy 36w3d & ni anak pertama sy. Sy mmg tiada pengalaman. Sy dah 2x scan kat HKL confirm bby kecik so doc suruh datang serah diri isnin depan warded & selasa kena induced. Ada x sesiapa pernah alami mcm kes sy ni? Dgr cter induced lagi sakit berbanding normal contraction. Possible ker induced ni kena amik epidural jugak?

2 Các câu trả lời

Memang induce lagi sakit. Saya induced 9am, lepas maghrib tak tahan sakit ambik epidural

11mo trước

Dah 40w & doc expect baby besar 3.5kg

bby awk berat brpa?. kalau awk nk epidural awk kena request.

11mo trước

Kk scan 2.4kg, HTA scan 2.2kg