Craving durian..

Tadi sis singgah beli doyan kat hulu langat tu..makan dlm 2 ulas je gitu tak apa juga kan..first rasa ragu2 juga tp adik ipar ckp kandungan 28w 3d tu boleh je mkn..tp jgn laa mkn sampai 2 biji pula..ada momies yg ngidam doyan juga ke?? ..

1 Trả lời

Me tOo.. nak makan durian sgt.. huhu

5y trước

Rasa nya kalau kandungan dah masuk 20w ke ats tu xpe kot sis..boleh je mkn tp jgn laa bedal sampai 3-4 biji sekali..😅..seulas dua boleh laa..ney pun pas mkn tadi rasa semacam je..