First time

Tadi siang cek up + seluk jalan. Jalan belum buka, tapi lepas seluk sakit ari2 sampai ke tulang punggung. Sakit yang berpanjangan. Anak first tk prnh rasa mcm ni sbb czer. Sekaramg dh 38 minggu 3 hari. Doktor ckp mcm tak boleh normal sbb jalan tak terbuka langsung. Tapi lepas seluk terus ari2 sakit sampai tak boleh nk bangun. Kenapa macam tu ye?

6 Các câu trả lời

memang akn rsa sakit sis , sbb doktor tu dia seluk sekali bantu bukakkn jalan klu dia check tiada bukaan . memang ade ngilu sikit lpas dri tu . klu sis buat senaman lgi trus mudahkn bukaan .

Saya pun 38weeks 2 hari tp x perna cek up. Tunggu tanda nak bersalin baru g cek up. Wajib ke g cek up utk cek bukaan kalau blm ada tanda nak bersalin

Samalaa kita 38minggu 3hari harini.. kelmarin checkup juga. Tapi xde plak sampai seluk2 nak check jalan.sis checkup swasta ke

1y trước

Saya cek dkt swastaa. Tapi kena seluk cek jalan kt kerajaan

boleh tahu x kenapa dr seluk in the first place?

mg dpmudahkan segalanya amiin

semoga dipermudahkn sis.