Threatened Miscarriage

Tadi scan kandungan 5 w 5 d. Nampak kantung elok dan ada baby dekat dalam. Masalahnya saya bleeding sikit. Doc mintak monitor sendiri je. Lepas 2 week jumpa pakar semula. Doakan ada rezeki saya zuriat ketiga ni ye semua. Aaminnn

Threatened Miscarriage
3 Các câu trả lời

Saya jumpa doktor pakar hospital swasta masa minggu 6 sebab spotting. Masa tu dah nampak denyutan jantung baby, doktor ada bagi ubat kuatkan rahim (duphaston).

Same macam saya tadi, doc langsung usg transvaginal, alhamdulillah baby ok, lagi 2 minggu pn suruh dtg balik, semoga rezeki kita sis, saya first time nih

aamiin..byk kn rehat ea puan..😉✌🏻t8 care