Kantung U shape

Tadi scan 10w. Semua okay. Tapi lepas dah balik baru perasan kantung baby tu bentuk U. Saya cuba tengok scan orang di youtube takde pulak benda U macam saya. Masa doc scan tak perasan. Dah balik baru perasan. Nak tanya doctor, next appointment lagi sebulan. Ada sesiapa kantung dia bentuk U jugak?

Kantung U shape
2 Các câu trả lời

Still nampak kantung bulat tu 😁 yg buat nampak mcm u shape tu sbb bulat kecik atas baby tu uri dia rasanya

insyaallah takde apa2..doa baik2 je