😭 Doktor sah kan baby meninggal dalm perut

Tadi saya chekup hospital doktor sah kn baby meninggal dalm perut... Tapi saya takde tanda tanda pon ape yg saya kne buat😭😭😭 #21week #firstbaby

10 Các câu trả lời

sis, sy pun pernah gugur...jangan salahkan diri sendri ya. faktor utama berlaku keguguran di sebabkan faktor genetik, mungkin sperma or ovum tu sendri ada masalah. allah lebih sayangkan dia. tak perlu buat apa2, tunggu die turun sendiri, lepas dah turun tu, boleh jumpe doktor, bawak sekali dia untuk sahkan die janin atau tak...doktor akan check untuk tengok, dah turun habis atau belum..saya dulu kena DnC, sb darahnya berkumpul di pangkal rahim. banyakkan rehat ya, jgn salahkan diri sndri. in sha allah, allah bg rezki lain. lepas gugur 3 bulan, alhamdulillah allah bagi saya peluang mengandung lagi.

Allahuakhbar ! Sis, Allah sayangkan sis insyaAllah dia bagi rezeki yang lebih baik aameen. saya bulan 3 haritu gugur, sekarang alhamdulillah pregnant balik.

setiap yg berlaku pasti ada hikmah nya.. semoga puan tabah menghadapi ujian ini.. semoga Allah kasi lebih lagi lepas ni.. InshaAllah..

Salam takziah puan. Allah risaunya sy dgr takde tanda2. Minggu2 sebelum tu puan dah start rasa gerakan baby tak dlm perut?

salam takziah sis.. smua yg jd ad hikmahnye, ank tu ank syurga utk sis dn suami nnt

Hai sis, tahu ke antara puncanya? Ada kencing manis tak masa pregnant? Cuba share.

salam takziah ye sis..smge allah pmdhkan sgle urusan sis ye

salam takziah buat awak sekeluarga sabar ya

Allah,...bertabah sis,

sis rsa x baby gerak