Hi mummy2 smua

Tadi saya checkup 35w baby dah 2.8kg😅 Besar sgt ka? Doktor sruh beranak lagi 2 mngu 🥲 takut beranak ikut due dia lagi besar😅

4 Các câu trả lời

ada masalah lain ke? GDM atau anything? saya baru lepas appt hosp, 36w berat baby 2.96kg, doc kata normal je. and doc suruh ikut EDD yang awal dulu. just datang PAC if ada tanda bersalin.

eh,sama dgn sy sis..sy baru je rbalik dr hospital..35w,baby 2.8kg,air ketuban 21.5..37w kena dtg balik hospital cek berat baby n air ketuban,kalo makin naik kena paksa bersalin..

sy dlu scan 37w 3kg. xde plak doc suruh branak awl 😅 mse keluar ikut tarikh due 3.45kg. tp koyak jugak sbb xpndai n kena gunting 😩

rasa anggaran berat tu boleh jd bby lebih berat atau bby kurang berat. sis gdm on insulin or ubat ye?