Beranak ikut due date?

Mummy2 yang pernah beranak, baby lahir week berapa? ☺️ saya nak get ready sebab baby first, nak tau pengalaman mummy semua #pregnancy #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #ingintahu #firstmom

7 Các câu trả lời

1st bersalin 33 weeks (pramatang), ke hospital sbb pendarahan rupanya dah on labor 2nd 40 weeks 3 days, pttnya serah diri 40w 7d tapi 40w3d tu rasa tak sedap hati dan kerap rasa nak berak (bbrp kali keluar masuk toilet), ke hospital dah 9cm 3rd belum pasti.. doakan ya mummies Dan semoga mummy semua dipermudahkan urusan bersalin anak yg sihat, aamiin

lebih baik sis bersedia 3 minggu lebih awal dri tarikh due..sbb saya anak sulung dulu awal seminggu dri tarikh due..yg no dua nie ja xtau lg ikut due ka x..hehehe..

sy yg sulung 39w++, 2org lg overdue 7 hari & 1 hari..tp kalo dh smpai 36w tu bg sy,mmg dh kne stand by dh semua sbb die dh kira term dh☺️

sy yg first 39w5D bslin.turun darah mcm tu masa kcing.yg second xthu la bila kluar😂 hrap sblum due..

1st baby 38w6d. kena induce sbb leaking 😅

sy bersalin awal due.. 38weeks4day..

Pertama 37w Kedua 36w