adakah pregnant?

tadi saya buat ujian test kehamilan dlm tandas negtv pastu sy simpan dlm plastik sy kluar tnds sy nk tnjuk pd suami tba ii samar ii line kedua tu...ke saya yg prasan mcm ada dua line...sy lewat period dua hari je ni...ada ssiapa boleh kasi thu...sblom ni ad ambil prncg depo tpi skli je lpstu sy bleeding n stop dc bgi ubat hnti drh n dua bulan jadual period sy elok ttiba ni lambat dtg dua hri tu sbb sy check..

adakah pregnant?
1 Trả lời

repeat test balik. result bawah 10 minit baru valid

1y trước

ouh sy rsa x smpai 10 mnit tu...sbb sy kluar tnds trus gi kt suami