Pengalaman Beli Barang Baby Petang Tadi

Tadi pegi tingkat atas beli baju dan tilam baby bersama suami. Selesai buat pembayaran dan turun ke tingkat bawah, suruh suami ingatkan saya supaya beli pad dan pampers NB. Sampai kat rumah baru perasaan lupa beli pad ?Tak tahu jantina baby, tapi suami beli tilam dan baju baby color pink. ???

1 Trả lời

Baby sy girl tp sy xbli pn baju² warna pink.. ada pn sepasang dua.. bli je yg mana cantik, tilam pn warna kelabu..

5y trước

Menarik nya org lelaki minat pink! Xpe, mgkin bby girl jgak tu.. 😊😊😊