Baby dah masuk laluan

Tadi pegi check up kat klinik. Nurse kata baby dah masuk laluan?patutlah terasa ngilu bila nak buang air kecil. #37w

21 Các câu trả lời

Saya dah 40weeks 1 day. Baby tak keluar lagi. Doakan ye mommy! Semoga baby lahir normal. Risau juga ni tapi tak nak stress. Baby masuk laluan pun week 37

sama mcm sya sis..37weeks nurse ckp dah msuk laluan..tp ni dah 38weeks1day masih x bersalin lg..hope mommys doakan sya ye

Sama laaa dri 37weeks lg baby dh masuk laluan..Tp skrng dh 38week 6day still x beranak 😂😂..

Xlama lg tu sis... Semoga dipermudahkan smua urusan melahirkan c baby ah 😘amin...

5y trước

Amin..tq sis..😘

Semoga berjalan lancar dan dipermudahkan urusan sis. God bless you 🙏

Goodluck n all the best sis.. Smga d permudahkn.. ❤️❤️

Alhamdulillah...baby pn x sabar nk jumpe ibu dye...huhu

Semoga dipermudahkan segala urusan sis

OMG, good luck! Semoga dipermudahkan

Tak lma lgi sis.. all the best 🤗