29 w 1 day

Tadi mkn tomyam cmpor.. Hri ni x byk mkn udang 5 udang mcm tue.. X pape untuk bby... Sbb dh 2 3 kli msok tndas susuh ye nk buang air besar... Adakha sembelit... Bleh x bgi tip untuk hilang sembelit... Lgi 1 mmg perut ni akan rse mcm rse krim kt bhgia pusat...nk msok 29 minggu krim tu hilang.. Tlg bgi thu... Sbb bby fist. Tk nk jdi pape... Kt bby

1 Trả lời

kalau sembelit, sis kena bykkan minum air. dan banyakkan makan buah buahan mcm betik dan sayur sayuran hijau. bila pregnant mmg mudah kena sembelit.