BERAT DAN TINGGI KURANG

Hai ibu2,,nk tnya susu ape yee bleh bantu tambah ketinggian bby.?? Sedih sgtt tggi dy 68cm jee mse umur 1 tahun 1 bulan hri tuu..mse umur 1 tahun 67cm..nie nk masuk 1 tahun 2 bulan kena p klinik lgi..bby sy kne p klinik tiap bulan sbb kurang berat badan n tggi..dy mmg susah sikit bab mkn..mcm2 dh buat🥺dy fully b/f..lepas 1 tahun bru bgi minum susu( full cream fernleaf )sbb before this dy reject botol susu..bgi kadang2 jaa susu tuu..berat naik 400g dlm 1 bulan..cuma tggi jaa naik 1cm🥺ad x anak2 ibu mcm sy.?? Bgi minum susu ape yee.?? Atau tips pape nk tambah tggi bby

3 Các câu trả lời

hai sis , umur anak awak sama macam anak saya . anak saya pon ada masalah tinggi jugak . tapi baru baru ni pegi klinik untuk 1 tahun 1 bulan dah ok , semua dah kat garisan putih (tinggi dan berat) . saya tukar susu dia je sis . sebelum ni susu anak (lactogen) yg langkah 1 . tapi dah setahun saya tukar susu ke langkah 3 (lactogrow) . haa baru elok tingginya . tapi tu la anak saya susu fm . atau sis boleh cuba beli Bonmaker kids kat farmasi . boleh bagi anak tinggi dan naik berat badan jugak . dia minuman yogurt . nanti sis try cari kebaikan dan cara minum dia ye

sblm ni ank sy pun setiap bln kne pergi klinik sbb mslh berat bdn xnaik bnyk.. vitamin appeton baby drop pn tiap bln sy bg tp sikit je naik.mcm2 susu tukar bnyk xsesuai dgn dia.cukup umr dia setahun sy tkr susu pedia sure.. alhamdulillah Naik brt bdn& tggi..terus xpyh pergi klinik tiap bln.tggu setahun 4bln baru pergi utk cucuk nti

ambik vitd drop

10mo trước

Vitamin tuu jenama ape awk.?? Doktor ad bgi multivitamin yg minum tuu bby sy xbleh telan auto muntah..klau ad yg drop nnti bleh cuba..