Ayam masak kari

Tadi masak ayam masak kari request encik husben, nampak mcm sedap join laa makan sekali..pas makan tu tetiba perut memulas2..segala macam kari memang ibu2 pegnen tak boleh nak makan ke..atau saya makan dgn kuantiti yg banyak ?..

7 Các câu trả lời

sejak pregnant ni, kari lah paling tak kena dengan tekak. tengok pun dah mual. 😭 tapi teringin jugak makan roti canai cicah kari

5y trước

Makan je..cuma hari ney kari tak sesuai kat perut kot..lebih2 seharian tak makan nasi..tu yg agaknya perut memulas tu..

Masa pregnant, sy suka sgt mkn kari. Hari2 lauk sama time lunch 😂 mgkin ikut bdn kot, lain2 ketahanan dia

Sy pun xboleh mkn lauk yg santan2 skrg. Masa mkn kemain selera. Basuh tgn je. Trus wekkkkkk. Rugi makanan. Membazir.

5y trước

Tak buh santan pun..somi suka kari yg tak letak santan..sebab tu kot perut memulas..tapi kari tu tak laa pedas mana pun..siap tambah nasi lagi..😂

Sy sblum pregnt ni suka mkn Kari... Bila pregnant je... Tehidu Kari Tu pun sy trus pening nak muntah😂😂

5y trước

😂😂😂..dah mkn hari2..mesti tekak rasa semacam dah

Sy duk kedah.. hari2 lunch suami bli nasi lauk kari mamak masa awal pregnant 😁

5y trước

Rasanya perut memulas tu sebab seharian xda mkn apa pun..tetiba je bedal makan malam nasi dan kari tu yg perut tak selesa

Hahaa.. sy pon time ni la fav kari mamak plak...

Boleh ja makan kari . Mungkin sis makan bnyk

5y trước

Tu laa pasal..tadi siap tambah nasi..ayam makan sikit je..kuah tu je sampai tenggelam nasi tak timbul2😅😅