5weeks2days scan

Tadi gi scan, kalau ikut size kantung, kandungan dah 6weeks.. tapi kantung masih kosong.. 🥹

5weeks2days scan
6 Các câu trả lời

Awal lagi tu sis, kalau nk tngk janin ke 8w ke atas, kalau 8w tak ada repeat lagi 2 minggu kalau masih kosong klinil swasta tulis surat refer ke pakar je. Macam kes saya smpai kena refer week 12 saya gugur tak sempat jumpak pakar sbb tarikh apptment lmbat😥. Sekarang saya prgnant 6w, jadi fobia nk pergi scan pulakk, hsbnd suruh tggu week 8.

2y trước

Hi sis, skrg kandungan dan 14 weeks 4 hari. Alhamdulillah smua okay.. check masa week 8 dah nampak baby & yolk sac. Scan lagi week 12, baby dh membesar alhamdulilllah 🥰 last checkup 4 hari lepas week 14. Alhamdulillah baby sihat sis 💓 saya doakan sis ada rezeki lps ni insyaAllah..

sma mcm sy.. msa scan spatutnya kandungan 6wks++ dah.. tp scan bru 5wks 3day.. nmpak kantung kosong je..lpas tu Dr sruh repeat lpas 2mnggu.. bru nmpak.. so jgn risau ya sis.. 👌

2y trước

Ok sis. Biasalah kan overthinking ni xdapat stop.. makin cek makin risau la pulak 🥹

saya pun hari tu scan 6w, saiz kantung 7w. doc tu explain normal bila baby belum nampak, saiz kantung mmg akan nampak besar seminggu.

2y trước

skrg baru masuk 7w sis, insha Allah nanti 8w repeat scan. harap2 dah nampak baby time tu ☺️

tahniah semoga awak dgn bby sentiasa sehat...banyakkan berehat amalkan folic acid... nnti dh 8week g scan balik ye

hi. macam mana update kandungan awak? okey tak? sebab sy pon macam ni.. risau..

2y trước

Hi sis. Skrg sy dah 14 weeks . Alhamdulillah semua ok baby membesar dgn baik alhamdulillah.. gmbr ni latest scan hehe. Sis jgn risau sgt k.. teruskan berdoa InsyaAllah.. stay positive 🥰

sis. pergi kk ke klinik biasa?

2y trước

Gi klinik biasa.. swasta sis..