size kantung lebih kecil dari kandungan

helo mummies, kalau ikut pengiraan saya sudah 8weeks tapi bila scan tadi doctor beritahu size kantung saya size 6weeks . siapa pernah ada pengalaman begini? its normal atau macamana? #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

5 Các câu trả lời

Sama sis. Saya pon baru scan ikutkan 9 week tapi dr scan 6 week dan nampak heartbeat dah. Kecik sikit dari sepatutnya.. 15/5 ni saya buka buku pink and nak minta kk scan semula. Harap tak ada apa. Kita doa semoga normal hendaknya. Aamiin..

Sama lah kita. Saya pun sepatutnya 9 weeks tapi scan tadi cuma 5 weeks. Doktor minta datang semula dalam tempoh 2 minggu. Hopefully sekadar wrong date.

1y trước

Kan! Saya pun Google macam2 lepas scan tadi sebab risau 🥺 Semoga kandungan awak sihat selalu & membesar dengan baik 🤲🏻

saya pun sme sis , 2 minggu lps check scan baru 6w sedangkan ikut LMP dah 8w. maybe lekat lambat. kena repeat scan lg 2 minggu .

normal sis.. sy pun camtu, awal tahu pregnant, sy kira dah 8w, tp g scan baru 4w.. doc ckp maybe conceive lambat

sye pun kiraan LMP 7week, scan size kntung baru 5week