pertanyaan

tadi g klinik kk dapat ubat ni..tukar ubat..kelam kabut td lupa nak tanya kat farmasi..kat kotak tls 1 biji utk 1x makan..nak tanyala mum2 kat luar y makan ubat ni..nak tahu kalau makan ubat ni selepas makan kan..tapi nak kena tgu 2jam selepas makan atau lepas makan tu blh trs makan ubat ni..confius ni..td lpa sgt nak tnya kat farmasi

pertanyaan
1 Trả lời

Mkn ubat ni 2jam slps makan n 2jam sblm makan. Better makan ubt ni malam sebelum tdo..