saiz janin

tadi g hspital scan 34w.. kepala baby smua katanya ok ikut mggu...tapi saiz perut bby baru 30w gitu.. risaunya... lagi 2 mggu repeat scan.. ada ke yg pernah ada pengalaman mcm ni..mmg bby ada masalah ke.. berat bby pun dr kata kecik 34w baru 1.87 gitu... air ketuban alhamdulillah semua ok...

2 Các câu trả lời

pengalaman kita haritu scan, kepala baby besar, doktor refer ke pakar terus. katanya kalau salah satu dari 4 ukuran tu tak tally, selalunya ada masalah dengan baby. dia tak sama dengan just baby kecil, tapi ukuran semua tally. doa banyak2 hopefully bukan isu besar. moga selamat semuanya sis 💐

5mo trước

terima kasih sis.. insyaallah...❤️

Ada masa lagi tu. Makan makanan berkhasiat, tinggi protein dan fiber.

5mo trước

insyaallah saya cuba...terima kasih ❤️