Kepala baby dkt kiri tapi kaki dekat bawah

Hai mommy..saya skrng 31weeks pregnant..2mggu lps doc scan baby kepala dkt bawah cuma placenta ada tutup sikit laluan..then suruh repeat after 2 mggu..smlm repeat scan..kepala baby dkt sblh kiri tapi kaki kebawah..doc ckp 36 mggu nnt baru repeat scan lg..rasa mcm lama jek lg..ada x yg ada pengalaman mcm saya..blh share dgn sy ☺️#bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

kalau baby still tak berpusing besar kemungkinan awak boleh kena ceaser. cuba pujuk baby awak. dan masa solat sujud lama2 selagi ada ruang, selagi tu baby boleh berpusing. kalau 36w keatas baby dh xboleh pusing.

Ada masa lagi utk baby pusing tu dear selagi tak masuk 36weeks. Doa banyak2 and semoga dipermudahkan ya dear