Baby tiada degupan jantung 9w4d

Tadi dah pegi refer pakar, tak ada degupan jantung baby jugak. Haritu scan dkt kk xdk tu yg kena refer pakar. Lepastu doktor bagi tarikh mggu depan utk cuci 😢 kenapa firasat saya still mengatakan baby masih hidup 😭

15 Các câu trả lời

baby saiz ok ke tak. kalau tk membesar or mngecut. mmg tk jadi bby tu. redha jela sis

2y trước

Saiz baby sama dgn week iaitu 9w.. tu rasa was2 nk pi cuci janin tu.. sayang 🥲

Sy 10w5d baru dngr degupan jantung , awk tunggu je 2 minggu lgi bru scan blik

bkn ke degupan jantung bby akn berbunyi dlm week ke 14@15 mcm tu...

ini la yg sy risau kan ..😔

Semoga dipermudahkan