Ada protein dalam urine

Tadi checkup doktor kata ada protein dlm urine, buah pinggang dry. Ada yg faham tak ? Risau la ..Kena buat apa ya ? Kandungan 12weeks

3 Các câu trả lời

Saya pernah ada pengalaman macamtu dulu masa second pregnancy. Doktor takde ambil ujian darah ke? Sis kena kurangkan manis dan masin. Banyakkan minum air. Rehat dan jangan stress.

4t trước

ohh mcmtu , patutlaa pregnancy kali ni suka sgt makan masin2 manis kurang. okayy tq ya sis🥹

kurangkan makan minum manis , banyakkan minum air masak je ye sis..

byk kan minum air masak sis...