Buah cempedak

Aduh risaunya.. Kandungan dah 35 minggu hari ni test urine ada protein pulak.. Firstime jadi ni sblm ni urine ok je.. Knp ya ada protein dalam urine n mcmana nk bg hilang protein dlm urine.. Ada petua tak

2 Các câu trả lời

minum air byk2..haritu Sy ad dpt ubat antibiotik doktor bagi..x ap normal tu awak mgandung ni

Kenapa tajuk buah cempedak sis, teringin pulak kita😋😂 kerap minum air kosong sis

2y trước

hahaha..bru perasan tajuk buah cempedak 😂 lawak la... klo kantoi air kencing kan, kne byk minum air masak tau... smge baik2 aje