9week

Tadi baru balik dari hospital.....start preg 6 weeks ad darah spoting2 coklat2 kluar..tp jrg...bila msuk 8&9 weeks ni da bnyk kluar drh coklat tu...td bila p kencing darah merah dresh da kluar macam period....pgi emergency Dr scan x nmpk baby , kantung ja nmpk....lepas tu scan dari bawah baby nmpak tp kecil x membesar sepatutnya skg da mbesar dan Dr ckp risiko baby x jadi ...Dr bg tmujnji scan 2minggu akan dtg if still sama ad kmungkinan kguguran ....allahu.....ada x sini sma macam saya....and ada solution @ ubat x supaya smua ok.....

2 Các câu trả lời

ubatnya, Bedrest. Jaga pemakanan, jangan lasak2. Keep praying sis.

5y trước

Thats why kena rehat bnyk tp tgl sorang je ngan anak 5 thun kalo suami da p keja ....suri uma mana pena diam kn sis....tq ye