Kandungan sy bru 7 mnggu mau msuk 8 mnggu . Tp ada darah kluar wrna coklat gelap dan prut krem sdiki

t.. ble tau knp?

7 Các câu trả lời

Sy 5 minggu ada brown spotting terus ke hosptal.. Doctr terus bg duphaston.. Sbb sy 2x miscarriage history.. Dlu sy ada brown spotting sy biarkn smpai keguguran.. Huhuhu.. Better sis g hospital mtk advice doctor

refer doctor sis...mereka lebih pakar dlm hal ni...saya awal pregnant pon spotting 2 minggu...2x pegi klinik doc bg duphaston..alhamdulillah..lps 2 minggu consume duphaston spotting stop

Saya pun sama. Tu spotting namanya. Monitor dulu, dia akan hilang lepas tu. Saya 2 minggu spotting. Kalau keluar fresh blood baru bahaya. Tp apa2 pun refer jugak doktor.

3y trước

Kalau fresh blood tlg gi klinik segera ya sebab sgt tak normal

sy pernah mcm tu masa anak first g klinik kantung xcantik. Dua hari lepas tu turun sendiri. alhamdulillah sekarang tgh hamil lagi lepas berpantang

sis ada p hospital? sy pun ada spotting dulu, esoklah keluar darah segar dan gugur. Anak pertama sedih sangat

selalu awal kehamilan memang mcm tu . kalau darah keluar banyak boleh jumpa doktor untuk kepastian .

betul... biasanya sbb baby menempel kt rahim so ade darah sikit la yg kluar...