Assalamualaikum. 14 Tahun menunggu, alhamdulillah skang dah masuk 6 minggu. Semoge dipermudahkan🤲🏻

11 Các câu trả lời

Waalaikumussalam. Alhamdulillah syukur kehadrat Yang Maha Esa. Moga diberi kesihatan yang baik kepadap puan dan bayi. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Alhmdulillah sis..semoga dipermudahkn segala urusan..doakn sy jugak dapt rezeki mcm sis tahun 2021 ni..🙏🏻ttc6tahun

Waalaikummussalam , Alhamdulillah ya allah di atas rezekinyaa , Congrats Mummy

alhamdulillah tahniah sis jaga kandungan leklok😍

alhamdulillah. semoga dipermudahkan sis

Alhamdulillah🤲🏻 tahniahh puan

Semoga dipermudahkan puan

Tahniah sis 😘

Aamin. tahniah

tahnia sis