Alhamdulillah saya selamat bersalin tepat 37 weeks 🥰😂

Syukur sgt baby nk kluar ngam² 37 weeks ❤️

4 Các câu trả lời

Saya pn 37 W ngam2 tpi blum ada tanda klw kluar darah sma lendir.. perut jak lh kdang2 sakit.. dngn blakng sakit sikit.. harap2 lh bersalin awal.. sbb doktor sarankan bersalin 38w msti bersalin..

tahniah.. bestnya.. saya pun 37 weeks, tapi xde tanda apa pun lagi..

Alhamdulillah,tahniah.. saya 38w 4d tgh menunggu je ni..

wahh bestnyaa. bg tips sikit.

2mo trước

sebelum 37w tu ad bersama x? hahah sbb kami jnis hari2 ja dri dlu. so sbb tu smpai skrg x menjadi kot tips tu hahaha lps bersama lg rasa kuat lg ad 🤣