Selamat. Alhamdulillah

Syukur, selamat jg sy melahirkan bby boy. C-sec, jm 0600 ,2.3kg, 12/10/19. Tq utk smua tips n nasihat yg mommies2 sini beri sblm ni .

Selamat. Alhamdulillah
69 Các câu trả lời

You've been blessed sister! Just keep reading all the articles on The Asian Parent and you'll do well 🙂

Alhamdulillah tahniah. Selamat brpntg sis. Doakn urusan brsalin sy insya allah dlm bulan ni dpermudahkn

Sis.... jangan lupa guna baby tracker kat dalam App theAsianparent.... boleh pantau perkembangan baby

5y trước

Yaa sis, apps ni bnyk mmbntu. So mmg akn tetap guna apps ni

alhamdulillah. selamat berpantang. jangan stress2. happy2 je okay. jaga luka tu elok2.

5y trước

Will do sis , tq

Alhamdulillah..doakan sya juga selamat melahirkan bulan 12 ni..😘😍

Alhamdulillah....syukur tahniah..momel angattt...maaf new bie. C-sec tu ape

5y trước

Ceaserean. Pembedahan

alhamdulillah... moga ibu sama baby sihattttt & slmt berpantangggg

Tahniah..selamat berpantang sis.doakan sy jga yer.

Ala nomeynye die tutup muka..tahniah mommy..slmt berpantang!!

5y trước

Tq sis

Alhamdulillah.. Tahniah n selamat berpantang..