Syukur Alhamdulillah

Syukur Alhamdulillah selamat melahirkan baby lelaki pada jam 6.55 am tadi (11/10/2020), due 17/10/2020.. Petang ni insyaAllah boleh balik, tapi baby kena tahan wad sebab nafas laju, tadi baby memang berak dlm perut.. Doakan baby saya cepat sembuh & cepat keluar wad.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan.. Aamiin2 ya Rabbal Alamin..

Syukur Alhamdulillah
61 Các câu trả lời

Syukur Alhamdulillah selamat berpantang semoga Allah permudahkan segala urusan

4y trước

syukur Alhamdulillah.. aamiin.. tq sis 🥰

Sy pun due 17/10. Tp belum ade tanda² lg. Doakan sy.

4y trước

semoga dipermudahkan urusan kita semua 🥰

Alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang,, semoga baby cepat sembuh

4y trước

aamiin2 ya rabbal Alamin.. tq sis 🥰

Alhamdulillah tahniah. Selamat berpantang. Sama due kita 🤭.

Aamiin..semoga bby cpt sembuh sis..tahniah n selamat berpantang..

4y trước

aamiin.. tq sis 🥰

tahniah. selamat berpantang sis 💖 semoga baby and mummy sihat

4y trước

aamiin2.. tq sis 🥰

alhamdulillah.. tahniah.. slmt brpntg.. normal atau ceaser?

4y trước

ee bestnye.... hepi untk sis... nnt bleh la share kat TAP ni pe petua.. 🤗

Alhamdulillah..selamat berpantang ye sis..jaga diri

Alhamdulillah tahniah dear... Selamat berpantang 😍

4y trước

tq sis 🥰.

Alhamdulillah tahniah sis, selamat berpantang 💕

4y trước

Alhamdulillah.. tq sis 🥰